Política de privacitat

Responsable de protecció de dades:

BLAUCOM GmbH
Mauern 18b
A-6150 Steinach am Brenner
office@blaucom.eu
+43 (0) 650.4311.833

Conseller delegat:  Carmen Blauvent y Joakim Strickner

A partir del 01.05.2021

 

1. Introducció

La protecció de les vostres dades personals és especial per a nosaltres, Blaucom GmbH, Mauern 18b, 6150 Steinach am Brenner, Àustria, telèfon: +43 (0) 650431833, correu electrònic: office@blaucom.eu ("Blaucom", "nosaltres") Assumpte. Per tant, processem les seves dades personals exclusivament sobre la base de les disposicions legals, en particular el Reglament general de protecció de dades ("GDPR"), la Llei de protecció de dades aplicable 2018 ("DSG") i la Llei de telecomunicacions ("TKG"). A continuació, descobrireu quina informació recopilem, processem i utilitzem quan visiteu i utilitzeu el nostre lloc web www.blauvent.com ("Lloc web").

És possible que necessitem actualitzar aquesta política de privadesa i de cookies de tant en tant a mesura que evolucioni Internet. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina a intervals periòdics per assegurar-vos que heu llegit la versió més recent.

2. Fonaments de la protecció de dades

Aquesta declaració de protecció de dades aclareix el tipus i l’abast, així com la finalitat del tractament de dades personals dins de la nostra oferta en línia i els llocs web, funcions i continguts relacionats amb aquesta. Aquesta declaració s'aplica independentment dels dominis, sistemes, plataformes i dispositius utilitzats (per exemple, d'escriptori o mòbil) en què s'executa l'oferta en línia.

Les dades personals processades dels usuaris inclouen dades de l’inventari (per exemple, noms i adreces dels clients), possiblement dades de contractació (per exemple, serveis utilitzats, noms de clergues, informació de pagament), dades d’ús (per exemple, els llocs web de la nostra oferta en línia visitada, interès per la nostra Productes) i dades de contingut (per exemple, entrades al formulari de contacte). Només processem les dades personals dels usuaris (inclouen totes les categories d’interessats) complint les normes de protecció de dades pertinents. I.e. processem dades personals només amb el compliment d’un permís legal: això es justifica, sobretot si el tractament de dades per a la prestació dels nostres serveis contractuals, així com els serveis en línia es requereix o és requerit per la llei, el consentiment de l’usuari està disponible, així com en funció dels nostres legítims interessos ( és a dir, interès per l’anàlisi, l’optimització i el funcionament econòmic i la seguretat de la nostra oferta en línia en el sentit de l’article 6, apartat 1, punt (f), GDPR).

3. Què dades personales recollim de tu i per a què?

3.1. contacte

Si ens poseu en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon, fax o publicació, les vostres dades personals i el contingut de la vostra sol·licitud s’estalviaran durant sis mesos amb l’objectiu de processar-les i en cas de preguntes de seguiment (mesures precontractuals o interessos legítims). Per descomptat, no transmetrem la vostra sol·licitud a tercers sense el vostre consentiment.

3.2. Comandes a través de la botiga web

Amb la finalitat de processar contracte, es guarda la informació proporcionada en el context de la botiga web com ara nom, títol, adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic, dades bancàries i de la targeta de crèdit i els béns seleccionats del client. Les dades que proporcioneu són necessàries per complir el contracte o per dur a terme mesures precontractuals. Sense aquestes dades, no podrem concloure el contracte amb vostè.

3.3. Competicions

En relació amb competicions que ens ofereixen, les vostres dades només seran utilitzades per processar la competència, tret que ens doneu el vostre consentiment exprés per a qualsevol altre ús.

3.4. Transmissió a tercers

També transferim les seves dades personals a agents externs o proveïdors de serveis, en la mesura que sigui necessari:

• als proveïdors de serveis informàtics i / o proveïdors d’allotjament de dades o processament de dades o serveis similars;

• a altres proveïdors de serveis, proveïdors d’eines i solucions de programari que també ens donen suport en la prestació dels nostres serveis i treballen en nom nostre;

• a tercers que estiguin implicats en el compliment de les nostres obligacions envers vostè (per exemple, proveïdors de serveis de paqueteria a l’hora de lliurar-li la teva comanda de botiga web, proveïdors de serveis de pagament quan processen pagaments a la botiga web, bancs per al tractament de pagaments);

• a altres tercers externs, en la mesura que sigui necessari (per exemple, auditors, assegurances en cas d’assegurança, representants legals en cas d’esdeveniment, etc.);

• a les autoritats i altres organismes públics en la mesura que exigeix ​​la llei (per exemple, les autoritats tributàries, etc.).

3.5. Durada de l’emmagatzematge

Només emmagatzemem les vostres dades personals mentre sigui necessari per complir les nostres obligacions amb vosaltres. No obstant això, a causa dels requisits de retenció de la legislació fiscal i de societats que ens són aplicables, normalment guardem les vostres dades personals proporcionades en relació amb les comandes, set anys després de la realització del contracte. Emmagatzemem les vostres dades personals transmeses en el marc de les consultes durant un període de sis mesos després de respondre la consulta per poder respondre a qualsevol pregunta posterior.

Prenem mesures de seguretat organitzatives, contractuals i tècniques d’acord amb l’estat de la tècnica per assegurar-nos que es compleixin les disposicions de les lleis de protecció de dades i així protegir les dades processades per nosaltres contra la manipulació, pèrdua, destrucció o destrucció accidental o intencionada de persones no autoritzades.

4. Els seus drets afectats

Teniu dret a obtenir informació gratuïta sobre les vostres dades personals emmagatzemades, el seu origen i destinatari i la finalitat del tractament de dades així com, en determinades condicions, el dret a corregir, bloquejar o eliminar aquestes dades.

També volem assenyalar que el tractament futur de les seves dades personals s’ajusti als requisits legals d’acord amb 21 GDPR en qualsevol moment. L'objecció es pot presentar en particular contra la tramitació amb finalitats de màrqueting directe.

Podeu contactar amb nosaltres en qualsevol moment a l’adreça indicada a l’empremta si teniu més preguntes sobre dades personals. També podeu presentar una reclamació davant d’una autoritat supervisora ​​de protecció de dades. L’autoritat de supervisió de la protecció de dades responsable de nosaltres és: Autoritat austríaca de protecció de dades, Wickenburggasse 8, 1080 Viena.

Per tal de que puguem processar la vostra sol·licitud pels vostres drets esmentats anteriorment i per assegurar-nos que les dades personals no es publiquen a tercers no autoritzats, dirigiu la sol·licitud amb identificació clara de la vostra persona i una breu descripció de fins a quin punt exerceix els drets enumerats anteriorment.

5. Cookies

Les cookies són informació que es transmet des del nostre servidor web o des de servidors web de tercers al navegador web de l’usuari i que s’emmagatzemen per a la seva posterior recuperació. Serveixen per proporcionar funcions bàsiques del lloc web, per millorar l’experiència de l’usuari i per marcar usuaris per a altres finalitats.

6. Análisi del visitante amb MATOMO

A la nostra botiga en línia utilitzem Matomo (abans: "PIWIK"). Es tracta d’un programari de codi obert amb el qual podem analitzar l’ús del nostre lloc web. Es processen la vostra adreça IP, el lloc web (web) del nostre lloc web que visiteu, el lloc web des del qual vàreu canviar al nostre lloc web (URL de referència), la vostra durada al nostre lloc web i la freqüència d’accés a un dels nostres llocs web. . Per recopilar aquestes dades, Matomo guarda una cookie al dispositiu a través del navegador d’internet. Aquesta cookie és vàlida durant una setmana.

La base legal és l’article 6 paràgraf 1 lit. f) GDPR. El nostre interès legítim rau en l’anàlisi i l’optimització del nostre lloc web.

Tot i això, utilitzem Matomo amb la funció d’anonimització “Anonimitzar automàticament les IP de visitants”. Aquesta funció d’anonimització redueix la seva adreça IP per dos bytes, de manera que l’assignació a vostè o a la connexió a Internet que utilitzeu és impossible.

Si no esteu d’acord amb aquest processament, teniu l’opció d’impedir l’emmagatzematge de cookies fent una configuració al vostre navegador d’Internet. Podeu trobar més informació sobre això a la secció “Cookies”.

(Nota de text Matomo: https://www.ratgeberrecht.eu)

7. Tractament de dades en relació amb l’ús de Google Analytics

Aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei d’analítica web proporcionat per Google Inc. (“Google”). Google Analytics utilitza les anomenades “cookies”, fitxers de text emmagatzemats al vostre ordinador i que permeten fer una anàlisi del vostre ús del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el vostre ús d’aquest lloc web es transfereix normalment a un servidor de Google als EUA i s’emmagatzema allà. Si l’anonimització de IP s’activa en aquest lloc web, Google haurà escurçat prèviament la vostra adreça IP a l’estat membre de la Unió Europea o a altres estats signants de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu.

Només en casos excepcionals es transferirà l’adreça IP completa a un servidor de Google als Estats Units i s’hi escurçarà. En nom de l'operador d'aquest lloc web, Google utilitzarà aquesta informació per avaluar el vostre ús del lloc web, per recopilar informes sobre l'activitat del lloc web i proporcionar a l'operador del lloc web altres serveis relacionats amb l'activitat del lloc web i l'ús d'Internet. L'adreça IP transmesa pel navegador com a part de Google Analytics no es fusionarà amb altres dades de Google.

Podeu impedir l'emmagatzematge de cookies mitjançant la configuració del programa del vostre navegador en conseqüència; tanmateix, volem remarcar que, en aquest cas, és possible que no pugueu utilitzar totes les funcions d’aquest lloc web en la seva extensió. També podeu evitar que Google reculli les dades generades per la galeta i relacionades amb l’ús del vostre lloc web (inclosa la vostra adreça IP) i el tractament d’aquestes dades per Google baixant el complement del navegador disponible al següent enllaç. i instal·leu: desactiveu les cookies de Google Analytics.

Les dades d’usuari s’emmagatzemen indefinidament o fins que sol·liciteu la supressió de les vostres dades. Google eliminarà les dades tan aviat com sigui possible, en qualsevol cas dins de 180 dies.

8. Mitjans socials

Renunciem (!) Al nostre lloc web per protegir les vostres dades dels anomenats. Complements de xarxes socials (botons compartits i similars). Les icones de xarxes socials integrades al nostre lloc web són símbols d'imatge enllaçats amb el nostre respectiu canal de mitjans socials. Si us plau, utilitzeu només aquests enllaços si esteu d'acord plenament amb les regulacions de protecció de dades de la plataforma de xarxes socials respectiva.

9. Integració de YOUTUBE amb modalitat privada 

Al nostre lloc web també utilitzem components (vídeos) de YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, Califòrnia, EUA, una empresa de Google Inc., Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA. Per protegir les vostres dades personals, utilitzem l’opció de protecció de dades ampliada proporcionada per YouTube. Quan truqueu a una pàgina amb un vídeo incrustat, s’estableix una connexió amb els servidors de YouTube i el contingut es mostra al lloc web notificant-lo al vostre navegador. Segons la informació proporcionada per YouTube, només es transmeten dades al servidor de YouTube en "mode de protecció de dades estesa", en concret quina de les nostres pàgines d'Internet que heu visitat quan veieu el vídeo. Si al mateix temps heu accedit a YouTube, aquesta informació s'assignarà al vostre compte de membre de YouTube. Podeu impedir-ho desconnectant el vostre compte de membre abans de visitar el nostre lloc web. Per obtenir més informació sobre la protecció de dades de YouTube, Google proporciona el següent enllaç: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ Reproduïu els nostres vídeos només si us preocupa l’emmagatzematge i l’ús del vostre. Dades personals d’acord amb la normativa de protecció de dades de YouTube.

10. Remarketing de GOOGLE

Aquest lloc web utilitza Google Remarketing, un mitjà publicitari ofert per Google Inc. ("Google"). Mitjançant l’ús combinat de cookies de tercers (per exemple, cookies de Google Analytics) i cookies de tercers (per exemple, cookies DoubleClick), es poden enviar anuncis, optimitzar-los i avaluar-los en funció de les visites anteriors a aquest lloc web. Amb l'ajut del remàrqueting, es recopila informació sobre el vostre comportament de navegació de forma anònima amb finalitats de màrqueting i es desa al vostre ordinador mitjançant cookies (orientació / retargeting). Mitjançant un algorisme, podrem mostrar les recomanacions de producte orientades com a banners publicitaris personalitzats en altres llocs web (els anomenats editors). Podeu desactivar la visualització d’anuncis personalitzats a la Xarxa de Display de Google mitjançant el Gestor de preferències d’anuncis (https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de) o el complement del navegador per desactivar Google. Instal·leu Analytics.

11. Butlletí

En la informació següent, aclarirem el contingut del nostre butlletí, així com els procediments de registre, enviament i avaluació estadística, així com el seu dret a fer objecte. Teniu l’opció de subscriure’t al nostre butlletí a través del nostre lloc web. Per això necessitem la vostra adreça de correu electrònic i la vostra declaració d’acord en rebre el butlletí. Per tal de proporcionar-vos informació orientada, també recopilem i processem voluntàriament la salutació, nom, cognoms, àrees d’interès / indústria, idioma. Enviem butlletins amb informació publicitària només amb el consentiment del destinatari o un permís legal. Els nostres butlletins contenen informació sobre els nostres productes, ofertes, promocions i la nostra empresa. Podeu cancel·lar la vostra subscripció al butlletí en qualsevol moment si feu clic a l’enllaç “Cancel·lar la subscripció del butlletí” del butlletí. En cas contrari, envieu la vostra cancel·lació a la següent adreça de correu electrònic: office@blaucom.eu. Tot seguit, suprimirem les dades en relació amb la publicació del butlletí. El butlletí s'envia mitjançant "MailChimp", una plataforma de correu de notícies del proveïdor nord-americà Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, EUA. Podeu veure la normativa de protecció de dades del proveïdor de serveis d’enviament aquí: https://mailchimp.com/legal/privacy/. El Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp està certificat segons l’acord de protecció de privacitat i ofereix així una garantia de complir el nivell europeu de protecció de dades (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active). Els butlletins informatius contenen una anomenada "balisa web", és a dir. un fitxer de mida de píxel que es recupera del servidor del proveïdor de serveis d'enviament en obrir el butlletí. D’aquesta manera, es pot fer el seguiment de les taxes d’obertura i el comportament dels clics dels usuaris. Això serveix per entendre millor els nostres usuaris en la seva totalitat i per adaptar el nostre contingut als desitjos dels nostres usuaris. L’ús del proveïdor de serveis d’enviament, la implementació d’enquestes i anàlisis estadístiques així com el registre del procés de registre es basen en els nostres legítims interessos d’acord amb Art 6 paràgraf 1 lit. f GDPR. Ens interessa l’ús d’un sistema de butlletí d’atenció amigable i segur que serveixi tant els nostres interessos comercials com les expectatives dels usuaris.

11. Newsletter

En la següent informació, aclarirem el contingut del nostre butlletí, així com els procediments de registre, enviament i avaluació estadística, així com el seu dret a objectar. Té l'opció de subscriure al nostre butlletí a través del nostre lloc web. Per això, necessitem la seva adreça de correu electrònic i la seva declaració que accepta rebre el butlletí. Per tal de proporcionar-li informació específica, també recollim i processem la salutació, nom, cognom, àrees d'interès / indústria, idioma, proporcionats voluntàriament. Enviem butlletins informatius amb informació publicitària només amb el consentiment de l'destinatari o un permís legal. Els nostres butlletins contenen informació sobre els nostres productes, ofertes, promocions i la nostra empresa. Pot cancel·lar la seva subscripció a la butlleta en qualsevol moment fent clic a l'enllaç "Cancel subscripció a el butlletí" al butlletí. En cas contrari, enviï la seva cancel·lació a la següent adreça de correu electrònic: office@blaucom.eu. Després, eliminarem immediatament les seves dades en relació amb l'enviament de la butlleta. El butlletí s'envia utilitzant "MailChimp", una plataforma d'enviament de butlletins de l'proveïdor nord-americà Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, EE. UU. Podeu veure les regulacions de protecció de dades de l'proveïdor de serveis d'enviament aquí: https://mailchimp.com/legal/privacy/. The Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp està certificat sota l'Acord de Protecció de Privadesa i, per tant, ofereix una garantia per complir amb el nivell europeu de protecció de dades (https://www.privacyshield.gov/ participant? id = a2zt0000000TO6hAAG & status = Active). Els butlletins contenen una anomenada "balisa web", és a dir, un arxiu de mida de píxel que es recupera d'servidor de l'proveïdor de serveis d'enviament quan s'obre el butlletí. D'aquesta manera, es poden rastrejar les taxes d'obertura i el comportament de l'clic dels usuaris. Això serveix per a comprendre millor als nostres usuaris en la seva totalitat i per adaptar el nostre contingut als desitjos dels nostres usuaris. L'ús de l'proveïdor de serveis d'enviament, la implementació d'enquestes i anàlisis estadístiques, així com el registre de el procés de registre es basen en els nostres interessos legítims de conformitat amb l'art. 6 par. 1 lit. f GDPR. Estem interessats en l'ús d'un sistema de butlletins segur i fàcil d'utilitzar que serveixi tant als nostres interessos comercials com a les expectatives dels usuaris.

12. Integració de serveis i continguts de tercers.

Dins de la nostra oferta en línia, utilitzem els nostres interessos legítims en l'anàlisi, l'optimització i el funcionament econòmic de la nostra oferta en línia en el sentit de l'art. 6 par. 1 lit. F. Contingut de GDPR o ofertes de serveis de proveïdors externs al seu contingut i serveis, com ara Incloure vídeos o fonts (en endavant, "contingut"). El requisit previ per a això és que els proveïdors externs d'aquest contingut percebin l'adreça IP de l'usuari, ja que sense l'adreça IP no podrien enviar el contingut al seu navegador. Per tant, es requereix l'adreça IP per mostrar aquest contingut. Ens esforcem per fer servir només aquells serveis els proveïdors respectius només fan servir l'adreça IP per mostrar contingut. Aquests proveïdors de tercers també poden usar les trucades etiquetes de píxels per a fins estadístics o de màrqueting. Les "etiquetes de píxels" es poden usar per avaluar informació com el tràfic de visitants a les pàgines d'aquest lloc web. La informació personalitzada també pot emmagatzemar en galetes al dispositiu de l'usuari. Aquestes dades poden incloure, entre altres coses, informació tècnica sobre el navegador i el sistema operatiu, llocs web de referència, temps de visita i altra informació sobre l'ús de la nostra oferta en línia. A la següent llista trobareu una descripció general de proveïdors externs, així com el seu contingut i enllaços a les seves declaracions de protecció de dades. Allà trobareu més informació sobre el processament de dades i, en alguns casos, les opcions d'oposició (l'anomenada exclusió voluntària):

13. Fonts web de Google

Fonts externes de Google, Inc., https://www.google.com/fonts ( "Fonts de Google"). La integració de les fonts de Google es realitza trucant a un servidor a Google (generalment en els EE. UU.). Quan visita el nostre lloc web, el seu navegador carrega la font web requerida en la memòria cau del seu navegador. Això és necessari perquè la seva navegador també pugui mostrar una representació òpticament millorada dels nostres textos. El propòsit d'això és que la pàgina es pot carregar més ràpid, ja que les fonts més utilitzades ja són a la memòria cau del seu navegador. Si el vostre navegador no admet aquesta funció, s'utilitzarà una font estàndard de l'ordinador per mostrar. Declaració de protecció de dades: https://www.google.com/policies/privacy/,Opt-Out: https://www.google.com/settings/ads/.

14. Els teus drets

En principi, té dret a la informació, correcció, eliminació, restricció, portabilitat de dades, revocació i objecció. Pot contactar amb nosaltres per carta o correu electrònic. Si creu que el processament de les seves dades viola la llei de protecció de dades o si els seus reclams de protecció de dades han estat violats, pot presentar una queixa davant l'autoritat de supervisió. A Àustria, aquesta és l'autoritat de protecció de dades.

15. Canvis en la declaració de protecció de dades.

Reservat el dret de canviar la declaració de protecció de dades per adaptar-la als canvis en la situació legal o en cas de canvis en el servei i el processament de dades. No obstant això, això només s'aplica a les explicacions de l'processament de dades. Si es requereix el consentiment de l'usuari o parts de la declaració de protecció de dades contenen disposicions de la relació contractual amb els usuaris, els canvis només es realitzaran amb el consentiment de l'usuari.

 

Este sitio usa cookies para el análisis y contenido personalizado.

[ + info ]